Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

glavred.info

Середа, 26 вересня 2012, 13:55

Більшість виборців не знають кандидатів далі першої п’ятірки в списках політичних партій – Бекешкіна

Згідно з результатами соціологічних досліджень, обізнаність більшості виборців із партійними списками політичних сил не сягає далі першої п’ятірки.

Про це сьогодні, 26 вересня, на презентації другого етапу ЧЕСНОметра, в межах якого оцінювалась доброчесність кандидатів за партійними списками шести політичних сил, повідомила директор Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна.

При цьому вона додала, що серед людей, які знають про існування руху ЧЕСНО, обізнаність із партійними списками значно вища, ніж серед тих, які про діяльність руху не знають.

Кількість тих, що знають про ЧЕСНО, за словами Бекешкіної, становить 10% від опитаних і ще 26% щось про рух чули.

"Серед тих 10%, які знають про рух ЧЕСНО, набагато більше тих, які задоволені списком партії, за яку збираються голосувати", – додала Бекешкіна, зазначивши, що люди свідомо розуміють, що не все у списку нормально і там є потенційно погані депутати.

Нагадаємо, за результатами другого етапу ЧЕСНОметра, більше половини депутатів у прохідних частинах шести політичних партій порушили хоча б один критерії доброчесності, в тому числі і вихідці із Львівщини. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.