Зміст статті

12 червня 2018

Ніч з Наталею

Онлайн-прем'єра фільму Ніч з Наталею.

Онлайн-прем'єра фільму львівського режисера Андрія Бондаренка Ніч з Наталею.

Фільм Ніч з Наталею зняли на грант Львівської кінокомісії. Прем'єра стрічки відбулася у жовтні 2017 року у рамках спеціальної програми Львівського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів Wiz-Art. Також Ніч з Наталею демонструвалася на цьогорічному 47-му Київському міжнародному кінофестивалі "Молодість" у національному конкурсі.


сценарист та режисер Андрій Бондаренко

"В основі сценарію фільму Ніч з Наталею трохи дивна, але справжня історія, яка відбулася з моїм другом у Львові на вулиці Городоцькій. Власне, це і є моїм завданням – показати глядачам нашу повсякденну реальність, повернути відчуття кіно, яке показує нас самих, а не якийсь абстрактний заокеанський світ жанрових стереотипів. Цю історію я спочатку написав у форматі п'єси і вона вже презентувалась у вигляді сценічних читок на двох театральних фестивалях. Тепер хочеться донести її і до ширшої аудиторії кіноглядачів".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.