Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Вівторок, 24 липня 2018, 12:45

В Україні на дорогах державного й міжнародного значення тривають заходи посиленої безпеки

поліція

Правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі до кінця туристичного сезону.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Керівництво Національної поліції затвердило План невідкладних заходів щодо посилення безпеки дорожнього руху та зниження аварійності.

"Посилення заходів безпеки дорожнього руху – це не тимчасова акція, а постійна робота. Наразі патрульні групи розширені військовослужбовцями Нацгвардії. Збільшена щільність патрульних постів на трасах державного та міжнародного значення. Все це триватиме до закінчення туристичного сезону", – заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

За його словами, тривають спільні з територіальними підрозділами Укртрансбезпеки перевірки щодо дотримання правил та умов перевезення українців у громадському транспорті.

"Основними причинами ДТП за участю перевізників є неналежний технічний стан транспортних засобів та свідоме ігнорування водіями вимог правил дорожнього руху. Крім цього, недобросовісні перевізники нерідко вносять зміни у конструкцію салону, збільшуючи його місткість та свідомо наражаючи пасажирів на небезпеку у випадку надзвичайної ситуації", – додав Яровий.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.