Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

П'ятниця, 5 жовтня 2012, 13:55

На цих виборах інтелект не працював зовсім – Дацюк

У цьогорічній виборчій кампанії практично відсутні нові ідеї, а інтелектуали залучені з маніпулятивною метою.

Таку думку сьогодні, 5 жовтня, на прес-конференції висловив консультант корпорації стратегічного консалтингу «Гардарика», експерт у сфері комунікації, управління та стратегування Сергій Дацюк.

«Інтелектуали не залучені до політики за своєю основною спроможністю – за спроможністю випрацьовувати певні ідеї змін – вони були залучені до маніпулятивної частини - як квазіінтелектуали», – розповів Дацюк.

Він зазначив, що не пам’ятає виборчої кампанії до парламенту за всі роки незалежності України, яка була б подібною до цієї за відсутністю нових ідей.

«Завжди кожна виборча кампанія пропонувала якісь нові ідеї і нові ходи. Нехай вони навіть були маніпулятивні, але нові. В цих виборах інтелект не працював зовсім – те, що ми бачимо, це якісь жалюгідні потуги, я недостойні навіть початку 90-х – і це вже є момент втрати інтелектуального суверенітету», – зауважив Дацюк. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.