Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Ганущин

Вівторок, 21 травня 2019, 13:30

Ганущин звинувачує Гірняка в кулуарному посяганні на його квіточку

Олександр Ганущин

Голова Львівської облради Олександр Ганущин звинуватив свого заступника у спробах лишити його посади.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської обласної ради.

"Якщо вважаєте, що тема реваншу чи зради десь далеко у столиці, то ми помиляємось. Що сьогодні стоїть за рішенням не включати звіт голови до порядку денного? Юридична процедура передбачає, що під час обговорення може виникнути пропозиція стосовно недовіри голові, що є підставою для окремих людей, які готові боротися за крісло голови" – наголосив голова Львівської облради Олександр Ганущин.

Він пояснив, що сьогодні у депутатів недостатньо на це голосів.

"Вони чекають на призначення нової "зеленої влади" в нашому регіоні, щоб підкріпитися їхньою позицією і провести це рішення. Мені прикро, але мотором цих ініціатив у Львівській облраді став ніхто інший, як заступник голови Володимир Гірняк. Нічого персонального, просто бізнес" – розповів Олександр Ганущин.

За його словами, небажання депутатів бачити його на посаді голови облради почалося після того, як він заявив про те, що Львівщина є опозицією Зеленського.

Натомість заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк пояснив, що звіт Олександра Ганущина не внесли у порядок денний через те, що він пізно його подав.

Нагадаємо, у 2015 році Ганущина обрали головою Львівської облради, він пройшов у раду на місцевих виборах від Блоку Петра Порошенка, а у 2014 році був членом Народного Руху України.

Також він є радником народного депутата Ярослава Дубневича на громадських засадах. Раніше Ганущин стверджував, що Дубневичі – одні з багатьох, кого він консультує, але заперечував більш тісну співпрацю з олігархами.

Володимир Гірняк працював на посаді директора ТзОВ "Юридично – інвестиційної компанії "Правосвіт", був кандидатом на посаду мера Львова у 2015 році, пройшов у облраду на місцевих виборах від Громадянської позиції, тоді ж його обрали заступником голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.