Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський палац мистецтв

Четвер, 9 травня 2024, 15:23

У Львові стартував конкурс на посаду керівника Львівського палацу мистецтв

Львівський палац мистецтв

Львівська облрада оголосила конкурс на посаду керівника Львівського палацу мистецтв.

Про це йдеться на сайті Львівської обласної ради.

Управління майном спільної власності оголосило конкурс на посаду директора комунального закладу культури ЛОР "Культурно-мистецький центр "Львівський палац мистецтв".

Документи від кандидатів на цю посаду приймаються з 9 травня 2024 року упродовж 30 днів. Наразі розпочалось формування конкурсної комісії для проведення цього конкурсу. До складу конкурсної комісії мають увійти три представники громадських організацій.

"Пропозиції щодо участі представників громадських організацій у конкурсній комісії потрібно скерувати в управління майном спільної власності Львівської обласної ради до 23 травня 2024 включно разом з відповідними документами, що підтверджують повноваження представників громадських організацій на їхнє членство у конкурсній комісії (копію статуту та анкети, зразок останніх додається на сайті)" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у січні цього року Юрій Візняк звільнився з посади гендиректора Львівського палацу мистецтв, а наприкінці лютого депутати Львівської обласної ради вимагали провести демократичний конкурс на цю посаду.

Візняк з 12 березня 2019 року очолив Львівський палац мистецтв, а у березні 2018 року його призначили тимчасово виконуючим обов'язки директора закладу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.