Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

delo.ua

П'ятниця, 9 листопада 2012, 17:51

IDS Group просить Януковича допомогти вирішити конфлікт навколо компанії

Найбільший виробник мінеральних питних вод в Україні IDS Ukraine звернувся до президента Віктора Януковича, прем’єр-міністра Миколи Азарава та голови Державної податкової служби Олександра Клименка з проханням розібратись у конфлікті з податковою.

Про це пише Інтерфакс-Україна.

IDS Ukraine просить владу негайно втрутитись в ситуацію, яка склалась навколо компанії і «заборонити сваволля контролюючих структур».

Як повідомляє прес-служба компанії, зараз відбувається спроба рейдерського захоплення активів компанії.

Нагадаємо, Сихівський районний суд Львова заарештував всі українські активи компанії IDS Borjomi, пов'язані з російським олігархом Борисом Березовським.

На початку жовтня в рамках кримінальної справи, порушеної відносно бізнесмена, Басманний суд Москви наклав арешт на Липецький і Костромський заводи IDS Borjomi.

Консультант стратегії «ІДС Боржомі груп» Микола Кміть вважає, що рейдерська атака на холдинг є міжнародною і робиться за вказівкою із Москви. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.