Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Понеділок, 7 жовтня 2019, 09:40

Львів'яни просять змінити перевізника на маршруті №27

львівські маршрутки

Таку петицію зареєстрували через порушення правил перевезення пасажирів перевізником Міра і К.

4 жовтня, на порталі е-петицій Андрій Гунц зареєстрував петицію з вимогою розірвати договір з перевізником автобусного маршруту номер 27.

За словами автора петиції така вимога виникла через систематичні порушення правил перевезення пасажирів перевізником Міра і К, що обслуговує маршрут номер 27, який курсує за маршрутом "АС6 - Скнилів".

"Прохання управлінням транспорту ЛМР розірвати договір з цим перевізником, оскільки перевізник не реагує на неодноразові скарги та звернення. Водії дозволяють собі, під час руху, палити в салоні, розмовляти по телефону, самовільно змінювати паспорт маршруту, хамити пасажирам, не зупинятися на зупинці на вимогу пасажирів, відключати GPS трекери і т.д." – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиція набрала 10 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.
 
Додамо, у липні цього року у Львові зареєстрували електронну петицію з вимогою змінити перевізника на маршруті №11 (Сихів-Рясне-2) та запустити на маршрут 6 великогабаритних автобусів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.