Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олена Гунько

Фб Гунько

П'ятниця, 1 листопада 2019, 10:43

Гунько очолила управління ІТ Львівської міськради

Олена Гунько

Керівницею управління ІТ Львівської міськради на три місяці обрали Олену Гунько.

Про це повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Від сьогодні управління інформаційних технологій департаменту розвитку Львівської міської ради очолила Олена Гунько, яка до цього працювала заступницею директора ЛКП "Міський центр інформаційних технологій" з питань відкритих даних.

З Оленою укладали контракт на 3 місці. Головним її завданням буде розбудова управління ІТ – розробка нових напрямків та реалізація нових викликів. Після цього проведемо конкурс на керівника чи керівницю. Нагадаю, що конкурс минулого місяця переможця не визначив" – наголосив Андрій Москаленко.

Зазначимо, Олена Гунько працює у Львівській міській раді з 2010 року. До цього вона працбвала на посаді аналітика програми аналізу та досліджень Комунальної установи Інститут міста, а у 2017 року була керівником проекту "Відкриті дані Львова" у ЛКП "Міський центр інформаційних технологій".

Олена Гунько закінчила ЛНУ ім. І. Франка за спеціальністю "Соціологія".

Нагадаємо, з липня 2017 року до літа 2019 року управління інформаційних технологій департаменту розвитку Львівської міської ради очолювала Марта Романяк. Вона балотувалася до парламенту у липні цього року від партії Голос Святослава Вакарчука у 116 виборчому окрузі, однак її обійшов та став нардепом кандидат від партії "Європейська Солідарність" Микола Княжицький.

Наприкінці серпня Львівська міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління інформаційних технологій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.