Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Лукашенко

ft.ictv.ua

Середа, 13 листопада 2019, 16:37

З усіх світових лідерів українці найкраще ставляться до Лукашенка

Олександр Лукашенко

Понад 60% українців позитивно ставляться до президента Білорусії Олександра Лукашенка, негативно лише 15%. 

Згідно з результатами соцопитування, яке проводила протягом 29 жовтня – 4 листопада соціологічна група "Рейтинг", серед лідерів інших країн найкраще українці ставляться до президента Білорусі Олександра Лукашенка: 66% позитивно та лише 15% – негативно. 

До канцлера Німеччини Ангели Меркель позитивно ставиться менше українців –60%. Негативно про неї думають 17%. Непогано українці думають і про президента Польщі Анджея Дуди. До нього позитивно ставляться 48%, українців, негативно – лише 9%, однак 18% опитаних не знають такого політика, 27% вагалися з відповіддю. 

До президента США Дональда Трампа позитивно ставляться 30% українців, а от негативно – всі 42%. Вагались з оцінкою 25% опитаних. 

Найгірше українці ставляться до президент Росії Володимир Путіна: 71% негативно, лише 15% – позитивно і ще 12% не змогли висловити свою думку.

Нагадаємо, соціолог Ірина Бекешкіна прогнозує, що рейтинг президента України, який вже впав на 7%, знижуватиметься і надалі.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.