Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

П'ятниця, 29 листопада 2019, 15:15

Садовий після судового переляку починає нести всіляку пургу

Андрій Садовий

Андрій Садовий запропонував депутатам Львівської облради провести сесію у приміщенні психлікарні на Кульпарківскій.

Сьогодні, 29 листопада на позачерговому пленарному засіданні сесії Львівської міської ради під час обговорення питання про міський бюджет Львова на 2020 рік депутат від фракції Громадянська позиція Юрій Кужелюк нагадав про старт другого етапу медичної реформи, на яку необхідні кошти.

Міський голова Львова Андрій Садовий запропонував депутатам Львівської обласної ради провести сесію у приміщенні психлікарні.

"На мою думку, депутатам обласної ради треба прислухатися до цієї поради, яку я озвучив декілька місяців тому, коли був такий особливий день для тих людей які потребують поновлення психічного здоров'я, і місто на території лікарні зробило концерт класичної музики. Я ще раз подивився умови, в яких перебувають хворі і порадив депутатам обласної ради, щоб вони одне з своїх робочих засідань провели в приміщенні психлікарні" – заявив Андрій Садовий.

За його словами, переєрестровувати юридичні адреса в села

"Переєрестровувати юридичні адреса в села – це напевно такі речі озвучуються в складні дні, бо в місяці є різні дні і, можливо, десь воно пов'язане, тому що з точки зору розуму я цього не розумію, тому що є збалансований бюджет, 95% депутатів обласної ради живуть і мешкають у Львові" – додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, 19 листопада під час сесії Львівської обласної ради депутати не дозволили реорганізувати Львівську психіатричну лікарню та перенести її у село Заклад на Миколаївщині.

Тоді голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин заявив, що депутати Львівської облради пізніше повернуться до питання реорганізації Львівської психіатричної лікарні.

А 25 листопада Ганущин заявив, що питання переєрестрації Львівської психіатричної лікарні у село Заклад знову розглядатимуть. 

За його словами, реорганцізація Львівської обласної психіатричної лікарні, потрібна тому що, об'єктом на 50% користуються мешканці міста, за яких відповідає міська рада. Натомість цього року облрада отримала від міської влади допомогу лише 2%.

 

Раніше Варіанти проаналізували ситуацію із скандалами щодо зменшенням території Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні у статті "Кульпарківський водевіль".  

В 2017 році Варіанти також писали про Львівську психіатричну лікарню.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.