Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ірина Подоляк

Четвер, 27 лютого 2020, 10:30

Подоляк у січні отримала турборежимну зарплату

Ірина Подоляк

Заступниця міністра культури Ірина Подоляк у січні заробила більше 80 тис грн зарплати.

Про це повідомила прес-служба Міністерства культури, молоді та спорту України.

Міністерство культури опублікувало дані про заробітну плату, яку у січні цього року отримали міністр та його заступники.

Зокрема, міністр Володимир Бородянський за січень отримав фактичну зарплату в 11 653 грн, перший заступник міністра Анатолій Максимчук – 39 600 грн, заступниця міністра Ірина Подоляк – 80 500 грн, заступник міністра Володимир Шумілін – 80 500 грн, заступник міністра Олексій Сівірін – 80 500 грн, заступниця міністра Світлана Фоменко – 80 500 грн.

У міністерстві наголосили, що  звіт про зарплату міністра та його заступників вони публікуватимуть щомісячно.

Нагадаємо, заступниця міністра культури та екс-нардепка від Самопомочі Ірина Подоляк за три місяці роботи у міністерстві отримала майже 400 тис грн зарплати, її призначили на цю посаду у жовтні 2019 року.

Після цього в Кабінеті міністрів заявили, що щомісяця публікуватимуть інформацію про зарплати міністрів та їхніх заступників, а також показники ефективності їхньої роботи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.