Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Шевченка

Вівторок, 3 березня 2020, 10:50

З березня у Львові змінять схему руху маршруток через ремонт вулиці Шевченка

вул. Шевченка

З 7 березня у місті перекриють для руху транспорту вул. Левандівську, а з 14 березня – вул. Шевченка.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

"Ремонт вул. Шевченка ми розпочали з організації квазікільця. Це дуже важливий вузол для транспортної розв’язки. Для цього буде збудована додаткова проїзна частина між вул. Залізничною і вул. Левандівською, яку на схемах називаємо "проектована дорога". Однак, у зв’язку з цими роботами, із 7 березня буде перекрито вул. Левандівська, а з 14 березня – вул. Шевченка в частині квазікільця.

Через це буде багато змін у схемах руху транспорту", – наголосив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Андрій Білий.

Відтак, з 7 березня буде змінено схему руху маршрутів № 17 та № 6Н, а маршрутку № 11, яка курсувала пр. Червоної Калини – Рясне 2, на період ремонтних робіт тимчасово відмінять.

 

 

З 14 березня через перекриття ділянки вул. Шевченка на перехресті з вул. Левандівською скоротять трамвайний маршрут № 7 (Погулянка – вул. Татарбунарська) до церкви Анни (вул. Бенедиктовича), відмінять трамвай № 6а (пл. Галицька – Рясне 2), а маршрут № 49 курсуватиме через вул. Ковча, Винниця, Тунельна, Варшавська, Липинського, пр. Чорновола, пл. Різні, Бенедиктовича, Городоцька.

Маршрутка № 47а курсуватиме без змін, випуск автобусів на маршрут збільшать.

Приміські автобусні маршрути, які курсують на автостанцію № 4 (вул. Шевченка, 105), тимчасово перенесуть на автостанцію "Західна" (вул. Городоцька, 359).

Як повідомляли Варіанти раніше, у місті планують кардинально змінити вул. Шевченка: вздовж усієї вулиці замість бруківки зроблять асфальтне покриття, змінять кількість смуг та облаштують "розумні" світлофори, а також планують облаштувати кільце на перетині з вул. Левандівською.

У Львівській міськраді раніше наголошували, що відкривати ділянки планують поступово з червня до вересня цього року, на період ремонту змінять схеми маршруток та трамваїв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.