Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кладовище у Львові

П'ятниця, 24 квітня 2020, 16:11

На Львівщині заборонили відвідувати кладовища

кладовище у Львові

Відвідати кладовища мешканці області зможуть після завершення карантину.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 23 квітня, на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій було вирішено обмежити доступ мешканцям Львівщини до кладовищ на весь час карантину.

Зокрема, з 24 квітня обмежено доступ громадян до кладовищ на весь термін карантину, окрім випадків здійснення поховання.

Також припинено рух транспорту до кладовищ, крім вантажних автомобілів, спецтехніки та транспортних засобів, задіяних в обрядах поховання. А на в'їздах до кладовищ розмістять оголошення про тимчасове обмеження щодо їх відвідування.


Нагадаємо, сьогодні міський штаб із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові також продовжив карантин у місті до 11 травня, заборонив працювати ринкам, відвідувати клодовища та діяльність автокінотеатру.

Ще 22 квітня у Львові заборонили відвідувати кладовища у поминальні дні, доступ відкриють після завершення карантину.

Додамо, 22 квітня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 11 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.