Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кладовище

Середа, 22 квітня 2020, 11:27

У Львові заборонили відвідувати кладовища у поминальні дні

кладовище

Відвідати кладовища священники та мирянами зможуть після завершення карантину, 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 22 квітня, відбулося чергове засідання міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові, на якому розглянули питання функціонування кладовищ у поминальні дні.

"Вчора ми отримали постанову головного державного санітарного лікаря України щодо роботи кладовищ в поминальні дні. Сьогодні за засіданні штабу ми розглядали це питання. Ми прийняли рішення про заборону відвідування цвинтарів впродовж поминальних днів та звертати увагу на рішення Ради Церков щодо відвідування кладовищ священниками та мирянами після завершення карантину, коли ситуація в місті буде зовсім іншою" – заявила очільниця міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові Галина Слічна.

Нагадаємо, 3 квітня у Львові заборонили прощатися з померлими від коронавірусу. У місті створили детальний порядок поховань осіб, хворих на коронавірус або з підозрою на цю хворобу.

Станом на сьогодні в Україні зафіксували 6 592 випадки зараження коронавірусом та 174 смерті. 22 квітня, кількість підтверджених випадків Covid-19 на Львівщині за останню добу зросла на 18 – до 274.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Сьогодні прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що Кабмін планує продовжити карантин в Україні до 11 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.