Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт Львів

lwo.aero

П'ятниця, 8 травня 2020, 13:57

У травні у аеропорті "Львів" запустять два вантажні рейси

аеропорт Львів

Це будуть вантажні рейси до Німеччини та Ізраїлю.

Про це повідомила прес-служба державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького".

Вчора, авіакомпанія "Елерон" запустила новий вантажний рейс зі Львова до Нюрнберга та перевзла 3 тонни 240 кг посилок компанії Укрпошта. Крім цього, у аеропорті повідомили, що незабаром можуть відновити пасажирські рейси.

"Ми сподіваємося, що наприкінці травня - на початку червня потроху авіакомпанії будуть відновлювати пасажирські перевезення. Ми дуже чекаємо на це, а тим часом, активно розвиваємо мережу вантажних перевезень" – йдеться у повідомленні.

З 11 травня вантажний рейс авіакомпанії "Елерон" за маршрутом Львів - Рига - Львів курсуватиме п’ять разів на тиждень: понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця. Також цього місяця авіакомпанія відкриває ще два нових напрямки: з 7 травня - Львів - Нюрберг та з 10 травня - Львів - Тель- Авів.

"Радіємо і ділимося з вами результатами нашої роботи 

✈️ Львів - Рига рейси, щопонеділка, щосереда та щоп’ятниця о 16.00.
✈️ Львів - Нюрнберг з 7 травня рейси, у вівторок та четвер о 14.00
✈️ Львів - Рига рейси, у понеділок, середу та п’ятницю о 14.00.
✈️Львів - Київ ( Жуляни) з червня рейси, п’ять разів на тиждень: з понеділка по п’ятницю о 22.00
✈️ Львів - Тель-Авів з 10 травня рейси, щонеділі о 8:00.

А ще цього місяця чекаємо на нашому пероні ✈️ Boеing757" – повідомили у аеропорті.

Нагадаємо, 6 травня Кабмін знизив дивідендне навантаження на аеропорт Львів до 30%.Після запуску повноцінної роботи аеропорту можуть відновити лише 25% рейсів, які виконувалися до березня 2020 року.

Додамо, з 24 березня уряд вирішив закрити усі аеропорти, окрім "Борисполя". Тому під час карантину аеропорт "Львів" прийматиме лише чартерні рейси з українцями з-за кордону, 16 березня у аеропорті відмінили п'ять рейсів компанії Wizz Air та рейси до Відня Австрійських Авіаліній. 

Раніше Романовська наголошувала, що за два тижні карантину збитки аеропорту "Львів" можуть скласти від 25 до 30 млн грн.

Зазначимо, 4 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 травня, проте скасував декілька заборон. Однак після послаблення карантину, з 11 травня авіасолучення залишаються забороненими

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.