Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

volynpost.com

Четвер, 6 грудня 2012, 11:20

Костюк виділив майже 100 тис. грн. на утримання Контактного центру

Львівська ОДА виділила 100 тис. грн. на утримання обласного Контактного центру.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Михайло Костюка від 3 грудня.

«Виділити головному управлінню соціального захисту населення облдержадміністрації кошти за КФКВ 091214 „Інші установи та заклади” на утримання обласного контактного центру в сумі 99 700 (дев’яносто дев’ять  тисяч сімсот) гривень, в тому числі на оплату праці 17 200 (сімнадцять тисяч двісті) гривень та енергоносіїв – 8 100 (вісім тисяч сто) гривень за рахунок зменшення видатків резервного фонду обласного бюджету», – сказано у розпорядженні.

Нагадаємо, у січні 2012 року Кабмін розпорядився створити в областях Контактні центри з метою забезпечення оперативного розгляду органами виконавчої влади звернень, що подаються громадянами, підприємствами, установами та організаціями, фізичними особами-підприємцями, органами місцевого самоврядування (надалі – заявники) за єдиним багатоканальним телефонним номером і через мережу Інтернет.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.