Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Липинського – Хмельницького

google.com.ua

П'ятниця, 3 липня 2020, 16:25

У Львові змінять схему організації дорожнього руху на кільці Липинського-Хмельницького

вул. Липинського – Хмельницького

З наступного року на кільці вул. Липинського – вул. Б. Хмельницького змінять організацію дорожнього руху.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив  заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Андрій Білий, завершення ремонтних робіт на вул. Б. Хмельницького відбудуться зміни в організації дорожнього руху на кільці вул. Липинського – вул. Б. Хмельницького. 

"Ще кілька років тому, коли розроблявся проект реконструкції вул. Б. Хмельницького, була передбачена зміна схеми організації дорожнього руху на кільці Липинського – Б. Хмельницького, із зміною організації руху на вул. Кукурудзяній. Вул. Кукурудзяна стане односторонньою, тільки на виїзд на кільце. Відповідно не буде затору, коли машини з кільця не можуть швидко заїхати на вул. Кукурудзяну і блокують все перехрестя" – наголосив Андрій Білий.

За його словами, ці зміни передбачені в реконструкції вул. Б. Хмельницького, тому їх впровадять на завершальному етапі реконструкції вулиці, коли ремонтні роботи дійдуть до цього відрізку, тобто наступного року.

Зазначимо, з 8 травня у Львові розпочали ремонтувати вулицю Богдана Хмельницького. Роботи виконує ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл", а загальна вартість виконання робіт, згідно з договором-підряду, укладеним між ЛКП "Львівавтодор" та ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" – 175,4 млн грн.

Під час ремонту натуральну бруківку демонтують й замінюють на асфальт. Через це наприкінці травня у Львові зареєстрували електронну петицію з вимогою зберегти бруківку вул. Б.Хмельницького. Однак виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення продовжити демонтаж бруківки, яку зберігатимуть на очисних спорудах "Львівводоканалу".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.