Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

виїзд закордон

Понеділок, 13 липня 2020, 11:20

Угорщина заборонила в'їзд українцям через коронавірус

виїзд закордон

Угорщина заборонила в'їзд українцям в рамках карантинних заходів аби не допустити нові спалахи захворювання коронавірусу.

Про це повідомляє німецьке видання Deutsche Welle з посиланням на керівника адміністрації голови уряду країни Гергея Гуляша.

Вчора, 12 липня, Угорщина оголосила про запровадження з 15 липня нових обмежень на своїх кордонах через спалахи коронавірусу в кількох країнах, зокрема, в Україні.

Відтак, Угорщина запровадила червону та жовту зону держав з поширенням коронавірусу. Україна у списку червоної зони разом з Албанією та Чорногорією.

Згідно з новими правилами, громадяни Угорщини, які повертаються з країн підвищеного ризику, повинні будуть пройти медичні перевірки на кордоні, їм доведеться також пройти 14 карантинний день, навіть якщо вони не інфіковані. Цього можна буде уникнути лише за допомогою двох негативних тестів COVID-19, зроблених протягом попередніх 5 днів, зазначив Гуляш.

Нагадаємо, станом на ранок сьогодні кількість випадків захворювання на коронавірус на Львівщині зросла на 104 – до 7107.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.