Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дрогобич

Вівторок, 27 жовтня 2020, 11:25

ЄС перемогла на виборах до Дрогобицької ОТГ

Дрогобич

За попередніми підрахунками, до Дрогобицької міської ради проходять десять партій.

Про це повідомляє видання "Дрогобиччина – новини краю".

Осередок Української Галицької Партії у Дрогобичі провів паралельний підрахунок голосів, які були віддані за партії на виборах до Дрогобицької ОТГ.

Згідно іх результатами, найбільше голосів набрали такі партії: Європейська Солідарність – 21,18%, Удар – 13,1%, Народний Рух України – 7,87%, Самопоміч – 7,68%, ВО Свобода – 6,18%, Слуга Народу – 5,78%, ВО Батьківщина – 5,7%, Українська Галицька Партія – 5,61%, Пропозиція – 5,53%, Громадянська позиція – 5,01%.

"Ми опрацювали всі протоколи, які надходили у наш штаб. Найперше, що хочу відмітити, це надзвичайно низька явка виборців. За нашими даними участь в голосуванні взяли 28683 виборців" – повідомив юрист Роман Щудло.

Нагадаємо, у другий тур виборів міського голови Дрогобича проходять самовисуванці Тарас Кучма та Андрій Веселий. А загалом на посаду міського голови Дрогобича загалом зареєстрували 10 осіб.

Додамо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. У Львові на виборах явка склала 38,6%, проголосували 220 415 виборців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.