Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

vkurse.ua

Вівторок, 18 грудня 2012, 12:42

Костюк дав Колодію 100 тис. грн. на проведення заходів, вкотре обділивши "Львів-ТБ"

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк розпорядився виділити 100 тис. грн Львівській облраді для проведення протокольних і масових заходів у 2012 році, зменшивши видатки на фінансову підтримку КП "Телекомпанія "Львів-ТБ".

Про це йдеться в розпорядженні очільника області від 14 грудня 2012 року.

Відповідно до розпорядження, 100 тисяч гривень виділяються на організацію та проведення протокольних і масових заходів Львівської обласної ради у 2012 році за рахунок зменшення асигнувань, передбачених головному управлінню з питань внутрішньої політики, преси та інформації ОДА для надання фінансової підтримки КП "Телекомпанія "Львів-ТБ".

Нагадаємо, фінансову підтримку КП "Телекомпанія "Львів-ТБ" остюк "урізає" вже не вперше.

На початку місяця голова Львівської ОДА розпорядився забрати 167 тис. грн із спеціального фонду фінансової підтримки КП "Львів-ТБ" і витратити їх на на проведення XVI Всеукраїнського фестивалю кіно, телепрограм для дітей та юнацтва "Золоте курча".

Ще 100 тис. грн із цього фонду були перераховані на завершення облаштування комплексу для збереження аудіозаписів з фонду обласного радіо.

5 грудня Нацрада погодила КП Львівської облради "Львів-ТБ" отримання ліцензії на супутникове мовлення. Компанія отримає ліцензію після сплати ліцензійного збору в розмірі 147 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.