Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

ua.korrespondent.net

Четвер, 27 грудня 2012, 13:27

Правоохоронці вилучили партію контрабандної вогнепальної зброї на Львівщині

Правоохоронці Львівщини за результатами проведених у кримінальному провадженні ряду слідчих дій, зокрема, обшуків, виявили та вилучили велику кількість комплектуючих до різного виду вогнепальної зброї.

 

Про це Варіанти повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Слідчі дії проводилися у межах досудового розслідування кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.201 КК України.

«Слідчим відділом УСБУ у Львівській області з'ясовано, що наприкінці листопада поточного року громадянин Л. з-за кордону міжнародними поштовими відправленнями надіслав в адресу, не обізнаних з його злочинним наміром трьох мешканців Львівщини, вогнепальну зброю та предмети до неї. При цьому, умисно приховав їх серед комплектуючих до комп'ютерної техніки.

Проте, коли вказані міжнародні поштові відправлення надійшли в зону митного контролю одного з митних постів Львівської митниці, були виявлені та вилучені працівниками правоохоронних органів Львівщини», – зазначено у повідомленні.

Зараз до підозрюваного застосована міра запобіжного заходу у вигляді застави, а  на предмети злочину накладений арешт. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.