Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Волинська, 10

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 26 березня 2021, 11:29

Фірмі дружини Васюника дозволили збудувати у Львові центр ділової активності

вул. Волинська, 10

Депутати надали в оренду землю на вул. Волинській фірмі дружини та дочки екс-нардепа Ігоря Васюника для будівництва нових офісів.

Вчора, 25 березня, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили ТзОВ "Львів Інвест Парк" проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Волинській, 10. "За" проголосували 50 депутатів.

Фірма отримає земельну ділянку у Шевченківському районі Львова, поблизу Підзамче, площею 0,64 га, в оренду на 10 років для "реконструкції існуючих об’єктів нерухомого майна під адміністративні організації, офіси, контори за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, перевівши їх із земель, що не надані у власність або користування".

Зокрема, на цій території наразі знаходяться закинуті будівлі, які перебувають у власності цієї компанія і як вона планує знести, а на їх місці збудувати офіси.

Як ще у січні минулого року повідомляло видання "Львівський портал", на цьому місці ТзОВ "Львів Інвест Парк" планує збудувати центр ділової активності на 1 600 нових робочих місць.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Львів Інвест Парк" зареєстроване з 2013 року у Львові, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, будівництвом інших споруд. Розмір статутного капіталу підприємства становить 892 946,34 грн.

Керівником фірми є Тарас Перун, а власниками – Оксана і Олеся Васюники, дружина та донька народного депутата ВРУ попереднього скликання Ігоря Васюника, який пройшов до Верховної Ради на виборах у 2014 році від Народного фронту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.