Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

проспект Чорновола

П'ятниця, 11 червня 2021, 16:03

У Львові обмежать рух транспорту біля Форуму через реконструкцію проспекту Чорновола

проспект Чорновола

На перехресті пр. Чорновола – вул. Під Дубом планують розширити проїжджу частину дороги за рахунок тротуару.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З понеділка, 14 червня, з 08.00 год і до 22.00 год 23 липня обмежать рух транспорту на перехресті пр. В. Чорновола – вул. Під Дубом через реконструкцію цього перехрестя.

"Перехрестя пр. В. Чорновола і вул. Під Дубом доволі складне. Видимість для автотранспорту на цьому перехресті обмежена, а пропускна можливість тротуару є низькою. Тому було прийнято рішення провести реконструкцію перехрестя, в результаті якої буде випрямлена траєкторія руху транспорту. Тобто планують посунути тротуар і розширити проїжджу частину" – наголосили у Галицькій РА.

У райадміністрації пояснили, що роботи не вплинуть на зміни у схемі руху транспорту, можливі лише ситуативні обмеження або перекриття однієї зі смуг.

Зазначимо, вартість реконструкції становить 544 тис грн, а роботи виконуватиме ТзОВ "Галич БК".

Нагадаємо, у квітні цього року Львівська міськрада вирішила змінити організацію дорожнього руху на 17 міських перехрестях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.