Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Підсумки дня на Варіантах

dzyga.com

П'ятниця, 18 січня 2013, 12:25

Гурт Nameless виступить у Львові

У вівторок, 22 січня, вперше за багато років у Львові в арт-кафе "Квартира 35" (вул. Вірменська, 35) виступить легенда української альтернативної сцени – гурт Nameless. 

Організатори обіцяють чимало музичних експериментів та естетику 60-х під час виступу, який розпочнеться о 20:00

За більш, ніж 20-річну історію, учасники цього гурту експериментували не лише із різними музичними стилями, а й одні з перших, хто почав супроводжувати свої виступи перформенсами та відеорядом.

Новаторський підхід групи мав значний вплив на формування творчості цілої плеяди яскравих постатей тернопільської рок-сцени „С.К.А.Й.", „Ті, що падають вгору", „ZSUF", „Electrostatic Death", „Зелені Сестри", The gEE's, ОрАндж, Los Colorados, Red Cardinals, Алоізій Карамболь, Echo Gardens,Plastic Drops та ін.

У 2012 році Nameless записали спільні пісні із такими видатними постатями сучасної психоделічної культури, як Антон Ньюкомб (The Brian Jonestown Massacre), The Volta Sound, The Kingdom of the Holy Sun,Juan Trip. Музиканти взяли участь у міжнародному проекті Davenport Burime, проекті «Добро», який заснував у Києві музикант і продюсер Дмитро Остроушко.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.