Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Наша Украина

ura-inform.com

Понеділок, 21 січня 2013, 11:17

Ющенко йде з "Нашої України" – ЗМІ

Найближчими днями відбудеться з'їзд партії "Наша Україна", після якого політичну силу може полишити її голова Віктор Ющенко.

Про це пише газета Комерсант-Україна.

Минулого тижня на зборах регіональних лідерів партії висловлювалось невдоволення політикою голови "Нашої України". 

"На думку виступаючих, він (Ющенко) не виконав своїх передвиборних зобов'язань перед партією й має скласти з себе обов'язки лідера", – написав в Facebook глава київської міської організації НУ Андрій Ніцой. 

Вже 26 січня політрада продовжить розмову "майбутнє партії". 

Продовжити розмову "про майбутнє партії" політрада планує 26 січня.

Утім, як зазначив заступник голови політради НУ Микола Оніщук, президія НУ поки що не подавала питань, що стосувалися б ліквідації або реорганізації партії. 

У той же час у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Віктор Ющенко вирішив створити нову партію.

Як повідомив керівник Інституту політичних, соціологічних і маркетингових досліджень Володимир Бондаренко, у всіх областях України вже ведеться збір підписів за створення нової політичної сили.

При цьому він уточнив, що "партія "Наша Україна" відсторонена від цього процесу": "Нову партію створюють на основі громадської організації "Ми - українці", яку курував Петро Ющенко в період президентства свого брата Віктора Ющенка".

Бондаренко зазначив, що ребрендинг НУ проводили вже кілька разів, однак результатів це не дало, відтак команда Віктора Ющенка вирішила піти шляхом створення нової партії. 

Дізнатися про політичні плани самого Ющенка наразі не вдалося. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.