Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Канівець

Фб Олега Канівця

Вівторок, 14 грудня 2021, 18:00

Зеленський нагородив Канівця орденом

Олег Канівець

Президент Володимир Зеленський нагородив орденом За заслуги III ступеня голову Стрийської міської ради Олега Канівця.

Про це йдеться в указі Президента України від 8 грудня.

Канівець отримав орден з нагоди Дня місцевого самоврядування, а також за "вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм".

На Львівщини орден III ступеня також отримав міський голова Зимної води Володимир Гутник.

Олег Канівець – політик, який посів місце міського голови Стрия у 2020 році, на цих виборах йшов як самовисуванець. У листопаді 2021 року відбувся звіт з нагоди року Олега Канівця на посаді.

Попередньо був народним депутатом України VII скликання на парламентських виборах 2012 року, де балотувався від Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина". У березні того ж року Олега Канівця було обрано до Ради партії "Громадянська позиція". Перед тим, з 2005 року Канівець очолював фракцію "Батьківщина" у Львівській обласній раді.

З 2009 до 2012 року Канівець очолював ЗАТ "Укрнафтобуріння". У 2008-2009 роках він був помічником генерального директора з економічних питань Чорнобильської атомної електростанції. До цього, у період 1999-2004 років був головою ВАТ "Радехівцукор".

Нагадаємо, що нещодавно Канівець і консул Казахстану домовились про створення моделі сміттєвого заводу.

Новина  створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст статті не обов'язково зображає погляди ЄС. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.