Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

теплопостачання

Вівторок, 7 червня 2022, 09:50

Українців закликають запастися дровами до нового опалювального сезону

теплопостачання

Голова Волинської облради рекомендує до початку опалювального сезону додатково встановити твердопаливні котельні та підготувати запаси дров.

Про це повідомляє видання Terminal.

Як заявив голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, до початку опалювального сезону потрібно додатково встановлювати твердопаливні котельні, там, де це можливо, і готувати стратегічні запаси дров та торфобрикету.

"Уже сьогодні можна прогнозувати, що зима справді буде важка, а тому, за можливості, до початку опалювального сезону слід додатково встановлювати твердопаливні котельні, там, де це можливо. І готувати стратегічні запаси дров та торфобрикету" – наголосив Григорій Недопад.

За його словами, у чинних договорах ціна газу значно нижча, ніж та, яку зараз пропонує НАК "Нафтогаз". Підвищення цін на енергоносії – тривожна ситуація, що нині турбує очільників громад в умовах обмеженого бюджетного ресурсу

"Лідерам громад треба сформувати першочергову потребу у паливі з огляду на особливості своїх територій" – додав Григорій Недопад.

Наразі Волинська облрада планує звернутися до центральних органів влади з проханням внести зміни до урядової постанови щодо казначейського обслуговування та руху державних коштів, розширивши тим самим можливості для оплати робіт з підготовки до опалювального сезону.

Нагадаємо, з 20 квітня 2022 року у Львові завершили опалювальний сезон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.