Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дрогобич

П'ятниця, 7 жовтня 2022, 14:59

У Дрогобичі безкоштовно роздаватимуть саджанці для озеленення міста

Дрогобич

У комунальному підприємстві Дрогобича можна безкоштовно отримати саджанці для озеленення прибудинкових територій.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Дільниця зеленого господарства КП "Служба муніципального управління" у Дрогобичі організовують акцію з висадки нових зелених насаджень.

Зокрема, комунальники проводять висадку нових дерев в центрі та мікрорайонах міста, а також запрошують мешканців долучитися до ініціативи. Зараз КП "Служба муніципального управління" має в наявності саджанці таких дерев, як клен, явір, дуб, сосна, ялиця, ясен, липа. Мешканці міста та ОСББ можуть безкоштовно отримати їх та висадити їх на своїй прибудинковій території.

"Всі, хто бажає отримати саджанці дерев та озеленити свою прибудинкову територію, можуть звертатись до нас в Дільницю зеленого господарства. Ми видаємо саджанці безкоштовно, але вимагаємо звіт про їх посадку" – заявила керівниця Дільниці зеленого господарства КП "Служба муніципального управління" Наталя Пилипів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.