Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський локомотиворемонтний завод

google.com.ua

Понеділок, 30 січня 2023, 11:59

Львівський локомотиворемонтний завод втратив понад 10 мільйонів на зберіганні металобрухту

Львівський локомотиворемонтний завод

Торік аудитори виявили втрати у Львівському локомотиворемонтному заводі на 13,1 мільйона гривень.

Про це йдеться у звіті Західного офісу Державної аудиторської служби України щодо результатів роботи за 2022 рік, який є у розпорядженні Варіантів.

Впродовж 2022 року Західний офіс Держаудитслужби, з врахуванням вимог воєнного стану, провів ревізію фінансово-господарської діяльності ПАТ "Львівський локомотиворемонтний завод", тимчасовим в.о. голови правління якого є Олександр Стадницький, та виявив втрати на 13,1 млн грн.

Зокрема, внаслідок неукладення відповідних договорів з АТ "Укрзалізниця" щодо відшкодування витрат на зберігання металобрухту заводу не нарахували плату за фактично надані послуги зі зберігання металобрухту та не відобразили їх в обліку, що призвело до недоотримання належних доходів на 12,9 млн грн.

Нагадаємо, у вересні 2020 року тодішнє керівництво Львівського локомотиворемонтного заводу викрили на привласненні металобрухту, а у 2019 році стало відомо, що завод завдав "Укрзалізниці" збитків на 6,5 млн грн, бо купував свої ж деталі у фірми посередника.

У грудні 2020 року з'явилася інформація, що "Укрзалізниця" розглядає можливість продажу або передачу в державну чи комунальну власність Львівського локомотиворемонтного заводу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.