Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

інформаційний центр біля Меморіалу пам'яті Героїв Небесної Сотні

Фб Л. Зубача

Понеділок, 6 лютого 2023, 17:35

Інфоцентр біля Меморіалу пам'яті Героїв Небесної Сотні матиме кавоварку за 30 тисяч

інформаційний центр біля Меморіалу пам'яті Героїв Небесної Сотні

Департамент містобудування Львівської міськради надав документи щодо спорудження інформаційного центру біля Меморіалу пам'яті Героїв Небесної Сотні у Львові. 

Департамент містобудування Львівської міської ради на запит Варіантів надав документи щодо спорудження інформаційного центру, автовишки та доріжки для людей з інвалідністю поблизу Меморіалу пам'яті Героїв Небесної Сотні у Львові.

Зокрема, йдеться про зведений кошторисний розрахунок вартості об'єкта, витяги з реєстру речових прав про реєстрацію земельних ділянок площею 0,7455 і 0,201 гектарів та зміни до розпису використаних на проєкт коштів із минулорічного бюджету розвитку Львівської міськради.

Відповідно до скан-копій запитуваних документів сенсорний інформаційний комплекс разом з технічним устаткуванням та акустичною системою коштуватиме 386 тисяч гривень. У меблі та побутове обладнання замовник ЛКП "Зелений Львів" планує вкласти 133 тисячі гривень. Водночас лише кавоварка обійдеться місту в 30 тисяч.

Рішення про виділення цієї суми попередньо погодили голова комісії екології та природокористування Львівської міськради Володимир Лучишин, а також очільниця комісії фінансів та планування бюджету Наталія Шелестак.

Окрема стаття витрат – будівництво доріжки для маломобільних груп населення у сквері на вулиці М. Кривоноса. У липні 2022 року цінник особливої доріжки остаточно закріпився на позначці в 392 тисячі гривень.

У витягах із Державного реєстру речових прав на нерухоме майно йдеться про те, що офіційним правокористувачем двох земельних ділянок загальною площею 0,9465 гектара є зазначене комунальне підприємство. 

Нагадаємо, що у січні 2023 року стало відомо, що біля Меморіалу пам'яті Героїв Небесної Сотні у Львові збудують інформаційний центр із мультимедійними стінами та специфічним санвузлом за 4 мільйони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.