Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівавтодор

Понеділок, 3 квітня 2023, 16:03

Львівавтодор може отримати майже три мільярди гривень у 2023 році

Львівавтодор

У Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали про поповнення статутного капіталу ЛКП "Львівавтодор" на 2,9 мільярда гривень.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 28 березня 2023 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про визначення розміру статутного капіталу ЛКП "Львівавтодор", яке займається ремонтом вулиць у Львові, паркуванням, впровадженням електронного квитка.

Зокрема, для забезпечення ефективної роботи підприємства цьогоріч планують визначити розмір його статутного капіталу у 2 983 974 852,40 грн.

"Визначити розмір статутного капіталу Львівського комунального підприємства "Львівавтодор" у сумі 2 983 974 852 грн. 40 коп." – йдеться у документі.

У пояснювальній записці до проєкту ухвали вказано, що поповнення статутного капіталу цього підприємства з бюджету Львова зумовлене виконанням існуючих кредитних договорів з європейськими банками та капітальними видатками.

Додамо, наприкінці березня цього року "Львівавтодор" замовив 10 980 кілограмів фарби для дорожньої розмітки за 1,2 мільйона гривень.

Раніше депутати Львівської міськради передбачили майже 700 млн грн для ЛКП, що займається Грибовицьким сміттєзвалищем.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.