Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Єгоров

Фб Єгорова

Середа, 5 квітня 2023, 15:24

Львівсвітло очолив колишній директор Муніципальної обрядової служби Львова

Олександр Єгоров

Новим директором ЛКП "Львівсвітло" призначили Олександра Єгорова.

Станом на сьогодні, як стало відомо Варіантам під час засідання комісії фінансів Львівської міської ради, керівником ЛКП "Львівсвітло" є Олександр Єгоров, який до цього очолював ЛКП "Муніципальна обрядова служба" (колишня назва – ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг").

Натомість з квітня 2022 року ЛКП "Львівсвітло" очолював Руслан Миляник.

Зазначимо, Єгорова призначили керівником ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" у вересні 2019 року. Він з 2019 року є співзасновником ТОВ "Медичний центр "Медісервіс Клінік", а з 2017 року й до тепер працює директором з правових питань ЖК "Парк Тауер".

Також Олександр Єгоров займався запуском проєктів в складі проєктного управління в частині управлінського менеджменту.

Раніше Олександр Єгоров був директором та співвласником ТОВ "Автошкола "Автопрофі" (2013-2019 рр.), а також директором Львівської обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів (2016-2018 рр.). З 2010 року він працював директором львівської філії страхової компанії "Здорово", а з 2006 року − заступником директора львівської філії страхової компанії "Просто-страхування".

Олександр Єгоров закінчив Львівську комерційну академію за спеціальністю "Облік і аудит" (2006 р.) та Львівський національний університет ім. І. Франка за спеціальністю перська мова та література (2004 р.).

Нагадаємо, Руслан Миляник очолив "Львівсвітло" у квітні 2022 року. До цього він був керівником ТзОВ "Львівенерго", а у 2016-2020 роках очолював ТзОВ "Компанія Інстал Груп".

Додамо, у вересні 2022 року суд визнав винним екскерівника ЛКП "Львівсвітло" у поширенні впродовж 2015-2022 років у російській соцмережі "Однокласники" комуністичної символіки та призначив покарання у вигляді року позбавлення волі, звільнивши від відбуття покарання з випробувальним терміном 1 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.