Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський апеляційний суд

Четвер, 13 квітня 2023, 12:00

Львів'янина засудили до 15 років ув'язнення за вбивство жінки

Львівський апеляційний суд

Львівський суд залишив без змін вирок львів'янину, який вбив жінку та викинув її тіло у сміттєвий бак.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

У середу, 5 квітня, Львівський апеляційний суд відхилив апеляційні скарги на вирок Шевченківського районного суду Львова щодо визнання винним львів'янина за вбивство жінки.

Зокрема, 24 жовтня 2022 року Шевченківський районний суд засудив 29-річного мешканця Ходорова, до 15 років позбавлення волі через те, що він 16 вересня 2014 року, перебуваючи у своїй квартирі, молотком багато разів вдарив жінку, з якою проживав, у голову, через що вона померла.

Після вбивства львів'янин зв'язав її руки білим ізоляційним дротом, а ноги білою шнурівкою та загорнув її тіло у покривало. Пізніше він разом з братом виніс з квартири тіло вбитої та викинув його до сміттєвого бака.

"Не погоджуючись із вироком суду обвинувачений та захисник подали апеляційні скарги, в яких просили скасувати вирок суду першої інстанції та виправдати у зв'язку з невстановленням достатніх доказів для доведення винуватості особи в суді і вичерпанням можливості їх отримання.

Прокурор заперечив доводи апелянта, вважаючи вирок суду законним та обґрунтованим, оскільки незважаючи на заперечення обвинуваченим своєї вини, його винуватість у вчиненні інкримінованого злочину повністю і об`єктивно доводиться доказами, зібраними в ході досудового слідства та дослідженими судом першої інстанції" – йдеться у повідомленні.

Заслухавши апеляційні скарги, колегія суддів Львівського апеляційного суду постановила залишити їх без задоволення, а ухвалу суду – без змін.

Нагадаємо, на початку лютого цього року суд зобов'язав батьків дитини, яка скоїла ДТП, сплатити водієві понад 30 тис. грн компенсації.

Також суд залишив без змін вирок 44-річній львів'янці, засудженій за крадіжку телефону до 4 років ув'язнення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.