Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

судова справа

Четвер, 20 квітня 2023, 15:34

На Львівщині чоловіка засудили до 5 років ув'язнення за крадіжки продуктів харчування

судова справа

Львівський суд залишив без змін вирок чоловіку, який впродовж 4 місяців крав продукти у магазині.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

Львівський апеляційний суд відхилив апеляційні скарги на вирок Дрогобицького міськрайонного суду щодо визнання винним львів'янина за вбивство жінки.

Зокрема, 6 лютого 2023 року Дрогобицький міськрайонний суд засудив місцевого мешканця, до 5 років 1 місяця позбавлення волі через те, що він, перебуваючи на іспитовому терміні, повторно вчиняв крадіжки товару з магазину.

"Впродовж червня-вересня 2022 року щомісяця здійснював крадіжки продукції в торговій залі магазину "Сім-23" ТзОВ "Клевер Сторс", що у місті Дрогобич. Всього зловмисник вчинив 6 епізодів викрадення належного майна підприємця (продовольчих товарів), завдавши майнову шкоду на загальну суму понад 3 тис. грн" – йдеться у повідомленні.

Заслухавши апеляційні скарги, колегія суддів Львівського апеляційного суду постановила залишити їх без задоволення, а ухвалу суду – без змін.

Нагадаємо, на початку лютого цього року суд зобов'язав батьків дитини, яка скоїла ДТП, сплатити водієві понад 30 тис. грн компенсації.

Також суд залишив без змін вирок 44-річній львів'янці, засудженій за крадіжку телефону до 4 років ув'язнення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.