Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

судова справа

Середа, 17 травня 2023, 14:28

Коригувальника ракетних ударів по Львову засудили до довічного ув'язнення

судова справа

Залізничний суд виніс вирок Владиславу Козєєву у вигляді довічного ув'язнення з конфіскацією майна.

Про це повідомляє Судовий репортер.

Вчора, 16 травня, колегія суддів Залізничного районного суду Львова визнала винним у державній зраді 47-річного Владислава Козєєва, який фотографував військові об’єкти у Львівській області та надсилав їх росіянину.

Йому присудили довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

Згідно з матеріалами справи, уродженець міста Улан-Уде у РФ Владислав Козєєв, який має українське громадянство, у травні 2022 року надсилав представникам РФ відомості про розташування військових об’єктів та пересування військовослужбовців ЗСУ, а також координати об’єктів критичної інфраструктури на Львівщині, в тому числі п'яти мостів.

Також він на телефон фіксував наслідки ракетних ударів по Львову й пересилав їх. Загалом йдеться про 25 епізодів передачі інформації. Це фото наслідків ракетного удару по Львову, військової частини та військової техніки в одному з сіл Львівщини, навчального центру ЗСУ, нафтобази, мосту тощо.

Зазначимо, Владислава Козєєва затримали наприкінці травня 2022 року.

Додамо, також у Львові триває суд над коригувальником ракетних ударів по Яворівському полігоні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.