Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Львівська митниця

Понеділок, 26 червня 2023, 13:32

У Шегинях виявили контрабанду нового взуття під виглядом гуманітарної допомоги

контрабанда

Водій вантажівки намагався незаконно перемістити 475 пар нового взуття під виглядом гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє Львівська митниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

У пункті пропуску "Шегині – Медика" митники зупинили водія вантажівки, громадянина Польщі, який, згідно з митною декларацією, перевозив майже 22 тонни гуманітарної допомоги: харчові продукти.

"Згідно з поданими товаросупровідними документами, водій мав доставити на адресу однієї з громадських організацій Києва продукти харчування загальною вагою майже 22 тонни. Однак під час огляду вантажівки працівники митниці виявили незадекларований товар: 475 пар нового взуття різних розмірів.

Для перевірки законності ввезення вантажу Львівська митниця зв’язалася з одержувачем допомоги, який підтвердив, що не має жодного стосунку до цього взуття" – йдеться у повідомленні.

За цим фактом працівники митниці склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Незадекларований товар вилучили, його вартість встановлять додатково, а справу передали до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.