Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Стрийська

Четвер, 29 червня 2023, 15:04

На облаштування тротуару та благоустрій частини вулиці Стрийської передбачили 17 мільйонів

вул. Стрийська

У місті за 16,9 мільйона гривень облаштують тротуар на ділянці вул. Стрийської від вул. Вернадського до проспекту Святого Івана Павла ІІ.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 28 червня, у Львові розпочалися роботи з облаштування тротуару на вул. Стрийській – від вул. Вернадського до проспекту Святого Івана Павла ІІ загальною вартістю 16,9 млн грн.

Як пояснив голова Сихівської РА Андрій Зозуля, на ділянці, протяжністю більш як 1,2 км, постелять нову кольорову тротуарну плитку, встановлять 73 опори освітлення, 36 нових дорожніх знаків, висадять 149 дерев і кущів, встановлять 48 лавочок та 25 урн, облаштують 5 підвищених пішохідних переходів.

"Це буде облаштування тротуару з фрагментами узору, вимощеного кольоровою плиткою сірого і гірчичного кольору. І це буде також свого роду громадський простір, адже, знову ж таки, вздовж усього тротуару буде облаштоване освітлення, висаджено зелені насадження та встановлено вуличні меблі – лавочки і урни для сміття. Буде облаштовано 1230 м тротуару.

Вартість робіт після проведення торгів становить 16,9 млн грн. На цей рік маємо передбачених у бюджеті 7 млн грн. Тому, за умови додаткового виділення коштів, об’єкт може бути завершений цього року" –  наголосив Зозуля.

Додамо, у травні цього року Сихівська РА замовила поточний ремонт понад 80 вулиць району за 1,7 мільйона гривень у львівської фірми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.