Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Управління спорту Львівської міської ради

ЛМР

Вівторок, 11 липня 2023, 08:43

Львівські спортивні організації можуть отримати фінансову підтримку на проведення заходів

Управління спорту Львівської міської ради

Львівська міськрада оголосила конкурс. 

Управління спорту Львівської міської ради оголосило конкурс на здобуття фінансової підтримки громадським організаціям спортивного спрямування на проведення спортивних заходів на 2023 рік.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради. 

Конкурс триватиме з 10 липня до 9 серпня. Учасниками конкурсу можуть бути громадські організації спортивного спрямування, які не мають статусу всеукраїнських та зареєстровані у Львівській міській територіальній громаді.

Для участі у конкурсі необхідно подати заповнену аплікаційну форму та копію установчого документа громадської організації через Центр надання адміністративних послуг.

Конкурс проводиться в рамках Програми підтримки громадських організацій спортивного спрямування на 2023-2025 роки, яку затвердила Львівська міська рада.

Детальну інформацію про умови конкурсу та документи можна знайти на сайті міськради або зателефонувавши в управління спорту за тел: 297 58 74.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.