Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

школа у Львові

Вівторок, 19 березня 2024, 12:48

У Львові планують закупити спортивний інвентар для шкіл міста

школа у Львові

У міськраді напрацювали проєкт ухвали про придбання спортивного обладнання для закладів освіти Львівської МТГ.  

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 11 березня 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про затвердження Програми придбання спортивного обладнання закладами освіти Львівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

Згідно з документом, для шкіл Львова пропонується придбати спортивне обладнання у сумі відповідно до поданих ними заяв станом на цей рік, проте не більше ніж 30 000 грн.

"З метою розвитку спорту та його поширення на території Львівської МТГ завдяки оновленню сучасного спортивного обладнання затвердити Програму придбання спортивного обладнання закладами освіти Львівської МТГ на 2024-2026 роки" – вказано у проєкті ухвали.

Як йдеться у пояснювальній записці до ухвали, яку підписали всі керівники фракцій міськради, таке рішення дасть можливість оновити базу спортивного обладнання у закладах освіти Львова та збільшити кількісний й якісний склад обладнання.

Основною метою Програми є:

- розвиток та популяризація фізичної культури на території Львівської МТГ;

- залучення дітей шкільного віку до занять з фізичної культури завдяки оновленню спортивного сучасного обладнання.

Сьогодні, 19 березня, комісія законності, депутатської діяльності, свободи слова та безпеки Львівської міської ради на своєму засіданні підтримала цю ухвалу.

Нагадаємо, у вересні 2023 року у Львові встановили розмір премій для вчителів фізкультури, які приведуть свої команди до фіналу в шкільних лігах, а в червні минулого року у Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали про створення стипендії видатним діячам фізичної культури і спорту Львівської МТГ.

Додамо, цього року обласні спортивні школи надаватимуть платні послуги, щоб залучати додаткові кошти на власний розвиток.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.