Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад у Львові

П'ятниця, 4 серпня 2023, 10:55

На Львівщині тривають досудові розслідування щодо діяльності двох обласних лікарень

медичний заклад у Львові

До ЄРДР внесли матеріали ревізій Держаудитслужби щодо двох комунальних закладів Львівської облради.

Про це повідомляє Західний офіс Державної аудиторської служби України у відповідь на офіційний запит Варіантів.

Західний офіс Держаудитслужби скерував в прокуратуру матеріали ревізії фінансово-господарської діяльності двох медичних комунальних закладів Львівської обласної ради, щодо яких триває досудове розслідування.

Зокрема, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли матеріали ревізій, проведених аудиторами, таких установ та підприємств:

- КНП Львівської обласної ради "Львівська обласна дитяча клінічна
лікарня "Охматдит" за період з 01.01.2019 по 31.12.2022 передано в
Галицьку окружну прокуратуру Львова (матеріали ревізії долучено до досудового розслідування, відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань);

- КНП Львівської обласної ради "Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр" за період з 01.01.2019 по 31.12.2022 передано в Галицьку окружну прокуратуру Львова (матеріали ревізії долучено до досудового розслідування, відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань).

Крім цього, аудитори наразі також перевіряють фінансово-господарську діяльність департаменту паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства Львівської ОВА (з 01.03.2016 по 31.03.2023) та управління майном спільної власності Львівської обласної ради (з 01.01.2020 по 01.06.2023).

Що ж до департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА, то акт ревізії керівник департаменту Орест Шуліковський підписав із запереченнями, розгляд яких все ще триває.

Нагадаємо, впродовж січня-квітня цього року на Львівщині аудитори виявили порушення на понад 80 млн грн під час держзакупівель, а до ЄРДР внесли матеріали ревізій Держаудитслужби щодо 9 комунальних підприємств та управлінь Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.