Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

АМКУ

АМКУ

Субота, 12 серпня 2023, 08:31

АМКУ оштрафував дві компанії за змову на тендерах у Львові

АМКУ

ТОВ «Вілком Монтаж» та на ТОВ «Світлобуд-Монтаж» сплатять штраф 204 000 грн кожний.

Західне міжобласне тервідділення Антимонопольного комітету України встановило наявність змови між ТОВ «Вілком Монтаж» та ТОВ «Світлобуд-Монтаж» під час їхньої підготовки та участі у трьох закупівлях послуг з реконструкції внутрішньомайданчикових мереж електропостачання у Львові.

ТОВ «Вілком Монтаж» та ТОВ «Світлобуд-Монтаж» узгоджували свої дії, про що свідчить, зокрема, наявність між ними господарських відносин, фінансова допомога одне одному та розташування за однією адресою, — йдеться в повідомленні АМКУ.

АМКУ визнав дії ТОВ «Вілком Монтаж» та ТОВ «Світлобуд-Монтаж» порушенням законодавства про захист економічної конкуренції – вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що призвели до спотворення результатів торгів.

АМКУ роз'яснив, що компанії не мали права брати участь у тендерах, тому що раніше, протягом останніх трьох років притягувались до відповідальності за вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів тендерів.

АМКУ не уточнив, хто був замовником на закупівлях у Львові. 

Раніше, ТОВ «Вілком Монтаж» помічали в участі у тендерах, де установи місцевого самоврядування Львівщини закуповували електротовари за завищеними цінами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.