Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міськрада

Середа, 16 серпня 2023, 09:52

У Львові на хабарі викрили керівника управління охорони історичного середовища міськради

Львівська міськрада

В. о керівника управління охорони історичного середовища звинувачують в хабарництві та зловживанні службовим становищем.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 15 серпня, у Львові правоохоронці затримали тимчасово виконуючого обов'язки керівника управління охорони історичного середовища Львівської міської ради.

Його підозрюють в отриманні неправомірної вигоди та зловживанні службовим становищем.

У будівлі управління охорони історичного середовища правоохоронці проводять обшук.

За даними львівських ЗМІ, йдеться про Георгія Корнєєва, який до призначення колишньої начальниці управління охорони історичного середовища Львівської міськради Лілії Онищенко-Швець радницею міського голови Львова, працював заступником начальника цього управління.

Нагадаємо, наприкінці липня в. о директора ЛКП "Архітектурно-будівельний нагляд" викрили при отриманні 700 доларів хабаря.

Також у січні 2021 року колишню директорку ЛКП "Архітектурно-будівельний нагляд" Наталію Юзич затримали з підозрою в отриманні хабаря. Вона організувала схему безперешкодного узаконення самовільно реконструйованих об'єктів нерухомості, розташованих в центрі Львова. 

На час проведення розслідування її відсторонили від роботи, а у лютому того ж року у Львівській міськраді створили спеціальну комісію для проведення службового розслідування щодо Юзич.

Додамо, раніше Варіанти склали топ підлеглих Андрія Садового, яких ловили на хабарях. Детальніше – у статті "Грішники Садового".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.