Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Вівторок, 22 серпня 2023, 13:45

У Львові передбачили майже шість мільйонів на ремонти балконів та підпірної стінки

Львів

Виконком виділив 5,6 мільйона гривень на ремонт підпірної стінки вздовж вул. Варшавської, будинків на вул. Стрийській та балкону на вул. Грінченка.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 22 серпня, виконавчий комітет Львівської міськради виділив 5,6 млн грн з бюджету Львова на ремонт підпірної стінки вздовж вул. Варшавської, будинків на вул. Стрийській та ремонт балкона на вул. Грінченка.

Зокрема, кошти виділено:

- на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану підпірної стінки вздовж вул. Варшавської на ділянці від проспекту В. Чорновола до вул. Замарстинівської у м. Львові (I черга будівництва) – 3,8 млн грн;

- на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану фасадів (вхідних брам) у житлових будинках № 50, 52, 54 на вул. Стрийській у Львові, постраждалих внаслідок ракетного удару зі сторони країни-агресора РФ 6 липня – 366,3 тис. грн;

- на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану окремих конструкційних елементів балкона-тераси перед входом у під’їзди № 1 – № 4 житлового будинку на вул. Б. Грінченка, 6 – 1,5 млн грн.

Нагадаємо, 13 серпня на вул. Під Дубом, 2 обвалився балкон квартири на четвертому поверсі, де в цей час перебував 43-річний власник житла. Чоловік загинув.

Через це у місті розпочали обстеження балконів, які виходять на проїзні частини та тротуари.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.