Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 4 вересня 2023, 11:17

Двоє підприємців змовились під час торгів щодо висвітлення Lviv Open Cup

Львів

АМКУ розпочав справу щодо можливої змови на закупівлі послуг зйомки та онлайн трансляції Lviv Open Cup у 2021 році.

Про це повідомила пресслужба Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Антимонопольний комітет 31 серпня цього року розпочав справу щодо змови двох підприємців під час закупівлі з зйомки та онлайн трансляції змагань з велосипедного спорту на треку Lviv Open Cup у 2021 році.

"ФОП Крутяков В.М. та ФОП Рамський А.І. у червні 2021 року брали участь у процедурі закупівлі за предметом: "Телевізійні послуги, послуги у сфері телебачення (зйомка та онлайн трансляція рейтингових змагань з велосипедного спорту на треку Lviv Open Cup).

Замовником закупівлі було управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації. Очікувана вартість процедури закупівлі – 60 000 грн.

Під час здійснення заходів державного контролю щодо захисту конкуренції у сфері державних закупівель, відділення встановило виявило факти, що можуть свідчити про можливу узгоджену поведінку вказаних учасників під час закупівлі, тож було розпочато справу" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, міжнародні змагання Lviv Open Cup щороку проходять у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.