Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Пластова

Понеділок, 18 вересня 2023, 10:46

Депутати доручили Зеленому місту звернутися в ДІАМ щодо будівництва сміттєпереробного заводу

вул. Пластова

Контрольна комісія з діяльності ЛКП "Зелене місто" доручила керівнику підприємства звернутися в ДІАМ щодо законності дозволу на будівельні роботи.

Тимчасова контрольна комісія Львівської міської ради з питань діяльності ЛКП "Зелене місто" на своєму засіданні 12 вересня цього року доручила керівнику цього комунального підприємства Тарасу Калужному написати звернення в Державну інспекцію архітектури та містобудування України щодо роз’яснення законності отримання дозволу на виконання будівельних робіт зі зведення сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій у Львові.

Зокрема, за інформацією депутатів, у генпідрядника – компанії Control Process S.A., відсутня ліцензія на виконання будівельних робіт. 

Також члени комісії побували у службовому відрядженні у Польщі, де ознайомились з роботою сміттєпереробних заводів, будівництвом яких займалась компанія Control Process S.A.

Внаслідок цього комісія надала ряд пропозицій і зауважень щодо будівництва сміттєпереробного заводу у Львові, які потрібно враховувати на наступних етапах реалізації проєкту, а також доручила керівнику ЛКП "Зелене місто" подати розрахунки та кошториси на додаткові роботи та закупівлю обладнання для належного функціонування заводу.

Нагадаємо, станом на початок квітня цього року, будівництво сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій, яке здійснює польська компанія Control Process S.A., завершили на 25%.

Додамо, у травні цього року депутати погодили створення комісії з питань контролю за діяльністю ЛКП "Зелене місто".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.