Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Вівторок, 17 жовтня 2023, 12:19

На Львівщині визначили перевізників на понад 80 міжміських маршрутах

львівські маршрутки

Львівська ОВА визначила перевізників-переможців для 81 маршруту, що не виходить за межі області.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Львівська ОВА визначила перевізників-переможців для 81 приміського та міжміського маршрутів у межах області: 75 – приміські маршрути, 6 – міжміські маршрути або окремі графіки міжміських маршрутів.

Сам конкурс оголосили ще у червні цього року, а переможців обрали 3 жовтня. Найбільше маршрутів, згідно із результатами конкурсу, обслуговуватиме ТзОВ "Самбірське АТП-14608".

"На засіданні робочої групи з питань організації пасажирських перевезень прийняли рішення щодо недопуску перевізників-претендентів на 11 маршрутах конкурсу" – зазначив начальник управління транспорту та зв'язку Львівської ОВА Степан Рудницький.

 

Додамо, у вересні 2022 року Львівська ОВА визначила перевізників-переможців для 120 маршрутів, що не виходять за межі області.

Також на компенсацію пільгового проїзду залізницею та автомобільним транспортом впродовж цього року Львівська облрада ще торік передбачила 5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.