Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сесія облради

Четвер, 26 жовтня 2023, 11:22

На Львівщині 2024 рік проголосили роком Августина Волошина та Володимира Шухевича

сесія облради

Депутати облради проголосили 2024 рік роком Августина Волошина та Володимира Шухевича.

Сьогодні, 26 жовтня, на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за проголошення 2024 року роком Августина Волошина та Володимира Шухевича.

Ці рішення підтримали по 47 депутатів відповідно.

Зокрема, облрада вирішила з нагоди відзначення у 2024 році 150-річчя з дня народження українського політичного, культурного та релігійного діяча, президента Карпатської України, Героя України Августина Волошина проголосити на Львівщині 2024 рік роком Августина Волошина.

Крім цього, наступний проголосили й роком українського громадського діяча, етнографа, педагога і публіциста, дійсного члена Наукового товариства імені Шевченка Володимира Шухевича з нагоди відзначення у 2024 році 175-річчя з його дня народження.

Також депутати доручили Львівській ОВА підготуватись до відзначення цих подій.

Додамо, у березні цього року депутати проголосили 2023 рік роком Миколи Міхновського, Івана Боберського та Наукового товариства імені Шевченка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.