Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

компанія Bosch

Фб Козицького

П'ятниця, 3 листопада 2023, 14:38

На Львівщині діє завод з виробництва автомобільних компонентів Bosch

компанія Bosch

У Краківці знаходиться завод з відновлення автомобільних стартерів німецької компанії Bosch.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 3 листопада, з нагоди 20 річниці заснування "Роберт Бош Продакшн Україна" на підприємстві у смт Краковець провели благодійний збір на підтримку дітей-переселенців.

"На Львівщині працює один з провідних виробників автомобільних компонентів в Україні – підприємство "Роберт Бош Продакшн Україна", яке входить до групи компаній Bosсh. Роботою забезпечують понад 150 місцевих мешканців.

В умовах повномасштабної війни, атак дронів і ракет, відключень електроенергії, у 2022 році компанія за весь час існування виготовила рекордну кількість готової продукції – 314 тисяч штук. Семеро працівників заводу зараз на фронті захищають нашу державу" – написав Козицький.

Зазначимо, німецька компанія Bosch працює в Україні з 1993 року. Станом на сьогодні компанія має завод з відновлення автомобільних стартерів у смт Краківець та сервісний центр у Києві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.