Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

в'їзд на площу Ринок

П'ятниця, 10 листопада 2023, 14:13

У Львові закрили один із заїздів для авто на площу Ринок

в'їзд на площу Ринок

Від сьогодні заїзд біля Гарнізонного храму на площі Підкови заборонений.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.
 
Сьогодні у Львові закрили виїзд автівок з паркінгу ресторану "Фешн" у пішохідну зону міста. Для цього на пл. Підкови – вул. Театральній встановили антипаркувальний стовпець. Про це повідомив керівник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради Олег Забарило.

"Виїзд із площі Підкови, де розташований ресторан, на вул. Театральну, а відтак і в пішохідну зону міста, відтепер закритий. Виїхати з парковки ресторану, як і заїхати, можна лише через проспект Свободи" – зазначив Олег Забарило.

У департаменті міської мобільності наголосили, що люди, які приїжджають до Гарнізонного храму на міську церемонію прощання з нашими захисниками, могли та надалі можуть паркувати свої авто на пл. Катедральній.  В’їзд автівок у пішохідну зону центральної частини міста контролюватимуть працівники "Муніципальної варти"



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.